Skulle no greppa beroring tillsammans dej igar, andock orkade inte

Bladdrar bland all karlar

Tankte att mig skulle starta 2021 andock nagon reslig skogspromenad, besoka ett kamrat, laga sund foder och forvalta mej jag. , semestern befinner si om en stund over – nu kor vi lixom. Meeennn det blev soffan, tv ordningsfoljd, chips sam lal for att utgiva undan samtliga kanslor samt tankar. Fasan, ej saken dar starten som mig tankte. Bor nog krafti opp marklig nyarsloften, andock befinner si odl rutinerad att ick na dom sa sjalv gitter inte pragla ned mitt sjalvtilli fortfarande mer ne i kallaren.

Skad idag befinner si nago fars dag, tillsamman nya potential. befinner si aven nagon finemang dag att begynna centru nya liv. Pa grund av tankte mi fanga lite hjalp fran de Viktvaktarna. Du ar lixom centrum sista framtidstro. Att n eventuellt kan assist samt backa upp mig tillsammans att vanda centru leverne tillsamman nya ruti, tankar samt emotione. Att ni tyar tro pa mig nar sjalv ej astadkomme det jag? Sa det forsta sjalv behover assistans tillsamman foralskade Viktvaktarna, det befinner si Tinder. Japp, ni tillat mildra undertecknad!

Skulle beredvilligt motas en fin, omtanksam, rolig sam acceptera han tillats garna besta ”the one”. Sa jakla trott villig att besta ensamstaende. Sa omedelbart tankte mi vi kunde skapa nagon enastaende Tinder image. Hur sa skriver en for att donera nagon frank, informativ samt medryckande skrift?

Na inga skidor.Just nu ar sjalv en aning stav flottig forut mina snygga skidklader, skad forsavitt ni ids vanta nagra manader har mi eventuellt vandrat ner marklig tusen. Sang jag framfora lite mer an 3 manader. Odla vi hinner exakt aka mo fjallen mattlig mo pask. Omedelbar tanker ni eventuellt att det befinner si ok att bege sig till fjallen fast ett befinner sig en aning fet? Ja skada mig skulle bliva odl trott, andfadd och rasande for att jag ej klarar fara odl duktig som mi no astadkomme. Eventuellt at och tillsammans liften ej klarar min vikt samt jag ramlar ut och blir hon saso varenda stav flottig att aka sittlift. Ser fore undertecknad personligen att jag hamnar i dike och har svar darfor at folja opp samt du maste assistera mej upp, och att ni icke klarar assistera mig. akte ATT mi befinner sig forut KRAVANDE OCH flottig!

Omedelbar antagligen ni tanker att sjalv titta ut sasom nagon flodhast, odla illa befinner si det ick. Mer asiatiska kvinnor vs amerikanska kvinnor saso Rebel Wilson. Attraktiv, men pro blaffig.

Shit, narvarand blir det inte flera likes pa Tinder. Killar uppge vanligtvis att nagra tusen spelar ingen roll. Men 23 kilo for mycket, faan odl kraftig age mi aldrig varit.

Behover ju ick lagga ut nago bikinibild. Skulle sjalv aldrig gora likva. Killar som lagger ut lattkladda bilder, enar tanker jag att do ar kroppsfixerade samt det forsvinner. Personligen bryr jag jag sannerligen ick forsavitt en kis age nagra kilo overdriven. Sa hursa befinner sig mig odla erigerad till jag personligen, sam antagande att det ar odla angelagen for gubbe? Befinner si det sannerligen det? Skad ann gosse verkar existera intressant.

Han heter Mats, befinner si 52 ar och tycker om alpint sam fjallen. Dunke, vackra ogon, sam ett mumsigt leende. Hans bilder visar skidbilder saso verkar vara av Are. Forsena befinner si han fa smafet, sa ar ju fortfarande forbattring tavling. Att vi kan befinna f smafeta forbund ?? koper gott mer ifall att inte mi vill placerad darjamte nago tradsmal kille, for emedan kanner sjalv mig fet. (sam ligger sjalv over odl kan hans ravben bryta av samt vi tvingas bagatellartad 112. )

Dom flesta swipas det vanster villig

Ser allareda snarare jag att vi ligger gallande ett farskinn snarare ett offentlig bal efter en behaglig dag i backen. Han ser kungen mej saso mi ar ”the one”. Att han ar overlycklig darfor att han age traffat mej. Vi skrattar, dricker bubbel samt tycker livet befinner si fullgod. Vi befinner si kungen hans sater i Are, jag kanner mig allaredan hemma darborta. Han gar mo koket sam planerar var aftonmal med en perfekt grillat oxfile, pepparsas samt gratinerad parer. Jag satter mig i soffan samt kolla ut genom hans panoramafonster saso visar nagon grann utsikt kvar Areskutan samt nago fantastisk solnedgang. Han kommer sam fyller kungen mitt champagneglas samt skanke jag varldens ultimat flin sam pol. Mig ar varldens lyckligaste brud!

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *